Catching blue skies

Woensdag 13 juli 2016
Laurenstoren
19u30 / 20u30 / 21u30

Toegang: 6 euro


Catching Blue Skies

Drie getalenteerde studenten van Codarts Hogeschool voor de Kunsten gaan op avontuur met de stadsbeiaardier. Klim mee naar boven in de Laurenstoren en laat je op iedere verdieping verrassen door een muzikaal puzzelstukje van het volledige verhaal. Iedere ruimte van de toren heeft haar eigen karakter. Van de magische akoestiek van de torenhal tot het decor van het dak, dat je een gevoel van vrijheid en tijdloosheid geeft. Gewapend met gitaar, bas, accordeon, een prachtige stem en 49 klokken van het carillon betoveren de muzikanten je stapje voor stapje, voor stapje, voor stapje, voor stapje… Tot je boven bent, waar het dak van de Laurenstoren zich ontpopt tot meest unieke podium van de stad.

Zwarte Leeuw & Beiaardbier
Na afloop van het concert kunt u nog iets drinken in Proeflokaal de Zwarte Leeuw. Op vertoon van uw toegangsticket krijgt u een gratis Beiaardbier, gebrouwen door brouwerij Broeder Jacob

In totaal worden er drie voorstellingen gespeeld. Er is steeds plaats voor 25 mensen per voorstelling, dus reserveer snel voor dit bijzondere en zeer exclusieve concert. 

Veronique Post (zang)
Milan Boone (gitaar / zang)
Bram 't Hart (bas) 
Richard de Waardt (accordeon / carillon)