het dak op met The Yes Please

Met stadsbeiaardier Richard de Waardt

Woensdag 15 augustus 2018
Stadhuis Rotterdam (dak)


Let op: wegens de vele aanmeldingen hebben we besloten om twee concerten te spelen op deze avond. I.v.m. de veiligheid is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar op het dak. 

CONCERT 1: 19.30 uur tot 20.15 uur
Concert 2: 21.00 uur tot 21.45 uur

Indien je reeds gereserveerd hebt krijg je per e-mail bericht of je erbij kunt zijn en op welk tijdstip je wordt verwacht. 

Je inschrijving is pas definitief als je een bevestigingsmail hebt ontvangen

Mocht je vragen hebben hierover, mail dan naar stadsbeiaardier@rotterdam.nl


Dakterrasconcert Stadhuis

Kijk mee achter deuren die normaal voor je gesloten blijven! Op deze zomeravond spelen stadsbeiaardier Richard de Waardt en de Rotterdamse band TheYesPlease een uniek concert op het dak van het Stadhuis. Een prachtige locatie die speciaal voor deze gelegenheid eenmalig omgetoverd wordt tot stadspodium. Laat je meeslepen door betoverende liedjes van The Yes Please samen met de 63 klokken uit de toren. Zo heb je Rotterdam nog nooit gezien. 

Reserveren verplicht, maar gratis toegang. Er zijn slechts 150 plaatsen beschikbaar voor dit exclusieve concert, dus wees op tijd met reserveren! De bode staat klaar om je te ontvangen! 

The Yes Please speelde op festivals als Oerol en Motel Mozaique en staat bekend om haar locatieprojecten in o.a. Huis Sonneveld en het Natuurhistorisch Museum en speelde recent een speciale tour door IJsland. Ze speelden al eerder met de stadsbeiaardier op het dak van de Laurenstoren tijdens de Rotterdamse Dakendagen. Dat is zo goed bevallen dat ze zin kregen in een tweede avontuurtje samen!

Muzikanten: 
TheYesPlease:
Rob van Gameren (zang/gitaar)
Marjoleine Molenaar (zang)
Jos Hoevenaars (bas)
Jaap Rovers (viool) 

Stadsbeiaardier:
Richard de Waardt (carillon/toetsen/accordeon) 


Richard de Waardt - Foto Sanne Donders.jpg

 

Concert mede mogelijk gemaakt door Stichting Stadsmuziek Rotterdam